סיור וטעימות

נפתח את הסיור בסיפור המשפחתי, מה הביא את שרגא לפני 30 שנה לעזוב הכול ולהתמסר לגידול יין ונטיעת כרמים בגוש עציון. נדבר על היסטוריה ומקצועיות, ניגע בברכת שבט יהודה ועל איכות האדמה בגוש עציון. משם ניכנס פנימה לגלריה שמשקיפה על אולם הייצור ונעבור על כל שלבי הכנת היין והבדלים בין אדום לבן ורוזה. נלמד על ההבדל בין יין יבש לחצי יבש, על חביות,תסיסות וכו'. 

לאחר מכן נכנס למתחם המסעדה ונהנה מטעימות יין. הטעימות כוללות ארבעה סוגי יינות וכמובן הסבר ופירוט על כל יין שנטעם. כמו כן קיימת אופציה לפלטת גבינות ולהושבה במסעדה. מסעדת דגים חלבית

הסיורים מתקיימים כל יום, בתיאום מראש בין השעות: 10:00-16:00

ביום שישי מתקיימים סיורים בין השעות: 9:00-13:30

אורך הסיור: כ-45 דקות, כולל טעימות

עלות הסיור: 45₪ למבוגר ו-15₪ לילד                                                                   *תוספת של פלטת גבינות ב40 ש"ח לאדם.

להזמנת סיור, מלאו את הטופס וניצור אתכם קשר לאישור ההזמנה >

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות